Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1

http://www.bubblynotes.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html
Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1 bermula dari 20/5/2014 SEHINGGA 22/5/2014, jam 9.45 a.m... Semua blogger tak kira yang baru atau lama, femes atau tidak, retis atau tidak dijemput untuk memeriahkan segmen ini... Tujuan? Pertama, haruslah nak pilih 10 orang blogger yang bertuah untuk masuk bloglist Bubblynotes.Com dan nak rapatkan lagi silaturahim sesama kita, follow memfollow untuk semua blogger2 yang menyertai segmen ini. Pemenang segmen akan dipilih oleh pakcik Random.Org...

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. FOLLOW blog Bubblynotes.Com 
2. Buat entri bertajuk: Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak.

Kemudian pastekan coding seperti tutorial di bawah ini...

 
4. Tinggalkan URL entry uolss ke dalam ruangan komen di bawah. 

Simple dan mudah kannn??? Segmen copy+paste paling awesome kot bagi iolss... 

PEMILIHAN PEMENANG:
1. 10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org) 
2. Pemenang akan diumumkan pada 23/5/2014.
Previous
Next Post »

39 comments

Write comments
May 21, 2014 at 8:46 AM delete

All the best en selim...

Reply
avatar
May 21, 2014 at 9:27 AM delete

aslmualaikum mselim, terima kasih kerana sudi support dan join segmen farah... jangan lupa semak senarai peserta di sini yer...

http://www.bubblynotes.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

Reply
avatar
Ainim Suju
AUTHOR
May 21, 2014 at 9:45 AM delete

Assalamualaikum En Mselim
Selamat bersegmen ya

Reply
avatar
Admin
AUTHOR
May 21, 2014 at 9:58 AM delete

Salam mSelim. Kenapa la agaknya cuma 10 orang nak disenaraikan ke dalam bloglist kan. Yang join mungkin beratus blog.

Reply
avatar
May 21, 2014 at 12:36 PM delete

Selamat bersegmen.. Fiza singgah dr segmen yang sama.. jemput ke http://ourmemoria.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

Reply
avatar
Niesa
AUTHOR
May 21, 2014 at 12:49 PM delete

asslammualaikum mselim,
gudluck juga..hehehe

Reply
avatar
Aspire Angel
AUTHOR
May 21, 2014 at 12:59 PM delete

Assalamualaikum,salam ukhuwah..selamat bersegmen & good luck :)

Reply
avatar
Salam Yahya
AUTHOR
May 21, 2014 at 4:09 PM delete

assalamualaikum
selamat bersegmen bro mselim.........good luck ye

Reply
avatar
May 21, 2014 at 9:12 PM delete

CN singgah dari segmen yang sama ;)

http://www.cekgunorazimah.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

Reply
avatar
Aku Penghibur
AUTHOR
May 21, 2014 at 9:14 PM delete

all the best.. good luck

Reply
avatar
Shark Kay
AUTHOR
May 22, 2014 at 11:25 AM delete

singgah singgah singgah..
harap2 ada ler rezeki dari random tue :)

Reply
avatar
Bro hantu
AUTHOR
May 22, 2014 at 11:28 AM delete

http://www.myrodreel.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotes.html
singgah yer

Reply
avatar
May 22, 2014 at 3:39 PM delete

wowow...segmen ye..hehehe..macam best je

Reply
avatar
CT Humairah
AUTHOR
May 22, 2014 at 4:21 PM delete

hi salam kenal :D kite dari segmen yang sama.. kita follow sini ~

http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

Reply
avatar
May 23, 2014 at 6:44 AM delete

selamat bersegmen ye mselim..

Reply
avatar
May 23, 2014 at 10:44 AM delete

Salam

Tuan Mselim

saya juga menyertai segmen ini..good luck

Reply
avatar
May 23, 2014 at 10:45 AM delete

Salam

anda telah ditag dalam segmen The Liebster Award By syukurnyasihat.blogspot.com

http://syukurnyasihat.blogspot.com/2014/05/the-liebster-award-by-mycheritacom.html

Reply
avatar
Nurul Hidayah
AUTHOR
May 23, 2014 at 6:57 PM delete

Selamat bersegmen mselim.. ala.. Nurul trlepas! agak busy week ni

Reply
avatar
Vee Sandi
AUTHOR
May 23, 2014 at 11:11 PM delete

selamat bersegmen ...

Reply
avatar
AyuInsYiraH
AUTHOR
May 24, 2014 at 12:12 AM delete

ayu dtg dari segmen yg sama..

http://www.ayuinsyirah.my/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

Reply
avatar
Mime MF
AUTHOR
May 24, 2014 at 10:42 AM delete

selamat bersegmen ye..:)

Reply
avatar
Akif Imtiyaz
AUTHOR
May 24, 2014 at 11:49 AM delete

Salam MS...Singgah dari segemn yg sama ..
GoodLuck & All The Best

Reply
avatar
May 26, 2014 at 8:39 AM delete

salam mesra,

datang blogwalking dari segmen yang sama.

http://syuhadabaharudin.com/2014/05/20/segmen-bloglist-bubblynotes-com-48-jam-1/

Reply
avatar
Hafizul
AUTHOR
May 27, 2014 at 10:43 AM delete

Semoga ada tuah untuk bro..hehe..

Reply
avatar
Bin Muhammad
AUTHOR
May 28, 2014 at 1:56 PM delete

Semoga ada rezeki buat sahabat...

Reply
avatar
May 29, 2014 at 2:50 PM delete

Salam perkenalan. Walauipun segmen dah lama tamat, tapi saya tetap nak singgah drpd segmen yg sama. Saya singgah sini.

http://alongwawaerna.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

Reply
avatar
June 6, 2014 at 12:16 AM delete

Salam ukhuwah.. saya datang singgah dr segmen yang sama dan dah follow blog awak. ")

http://www.semutrajin.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

Reply
avatar

Assalammualaikum w.k.t,

Jaga adab semasa komen dan berbaik-baiklah sesama blogger. Insaallah komen anda akan mselim3 balas... tunggu!!

Admin;mselim3 EmoticonEmoticon