Entry Khas : Blogbuster Campaigns Acer hybrid Ultrabook.


Assalammualikum, 


Syukur alhamdulilah bukak aje akaun nuffnang aje ader Proposed Blogbuster Campaigns . Nak tahu apa itu Blogbuster Campaigns. Mari baca ini k.


Blogbuster Nuffnang

Blogbuster adalah satu bentuk iklan terbaru yang diperkenalkan oleh Nuffnang untuk ahli Glitterati. Iklan ini berbentuk sistem iklan berubah atau dinamik, di mana iklan (expandable) atau dengan kata lain, saiz iklan blogbuster ini boleh berubah kepada saiz yang lebih besar daripada saiz biasa iklan Nuffnang yang diletakkan dalam blog. 

Bukan semua blogger yang daftar dengan nuffnang mendapat peluang menjana pendapatan menerusi bentuk pengiklanan blogbuster ini. Hanya blogger yang memilih kriteria jenis iklan expandable sahaja yang akan diberi peluang lumayan ini. 

Pendapatan Lumayan Menerusi Nuffnang Blogbuster 

Ada rakan blogger yang pernah dapat earning menerusi blogbuster ini , dengan mudahnya boleh dapat sehingga RM 300-400 untuk sekali kempen berlangsung. Jumlah ini mungkin lebih bergantung kepada traffik blog anda. Dengan syarat video yang diupload mesti dalam jangka masa 10-15 saat. 

Setiap blogger yang ditawarkan blogbuster ini akan dimaklumkan menerusi email, jadi jika mahu anda terpilih rajin2 tgk email, agar tidak terlepas kempen ini pulak...k.

Cara Nak Dapat Blogbuster Ini 

1- Pastikan ruangan servey anda selalu ber'update' . 
2- Serta pastikan no.6 "would you be willing to run expandable ads that change their size dynamiclly)... klik yes ...
Previous
Next Post »

15 comments

Write comments
Cik Nor
AUTHOR
May 7, 2013 at 2:29 PM delete

wah..lumayan tu..:)

Reply
avatar
May 7, 2013 at 2:37 PM delete

eh eh...mselim... terima kasih buat entry ni...baru terperasan farah pun ada...ekekekeke...

Reply
avatar
M@W@R Q@SeH
AUTHOR
May 7, 2013 at 2:42 PM delete

woww...tahniah sahabat...

Reply
avatar
May 7, 2013 at 4:08 PM delete

ros pun dapat juga kempen ni :) tapi tak terfikir lagi nak buat video apa.

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
May 7, 2013 at 4:42 PM delete

dpt juga, tgh pikir nak buat video apa ni !

Reply
avatar
Bin Muhammad
AUTHOR
May 7, 2013 at 10:01 PM delete

Tahniah! Murah rezeki... Xsabar nak tengok pengarah mselim3 punya buah tangan ni

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
May 8, 2013 at 9:30 AM delete

salam..waaa..interesting..nice sharing..:-)

Reply
avatar
Hpmurah2u
AUTHOR
May 8, 2013 at 4:29 PM delete

terbaik...aku pun dpt kempen blogbuster nii...poning pk cara wat video

Reply
avatar
YatieOwner
AUTHOR
May 8, 2013 at 8:45 PM delete

serius, PG tak tahu pun ada benda ni ^^ thanks for sharing ya. dapat tahu dari blog furrasbubblynotes.blogspot. dan mohon share sama maklumat ni. bolehkan? ^^ TQ

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
May 8, 2013 at 11:44 PM delete

tahniah saudara :)

Reply
avatar
Si Matatajam
AUTHOR
May 20, 2013 at 1:47 PM delete

Owh baru tau..M ada terima email dr Nuff tapi M ignore je ingatkan sama macam email yg biasa2 tu..alahai -.-'

Reply
avatar
Cikna
AUTHOR
May 9, 2014 at 3:51 PM delete

Ade dpt ritu tp xtau nak wat macamne......???

Reply
avatar
sinuha
AUTHOR
May 12, 2014 at 5:16 AM delete

Dah dapat untuk oral B Supernova 3, tapi terlepas tarikh. hahaha

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
January 11, 2015 at 5:18 PM delete

GOOD INFO...

http://jmbelog.blogspot.com/

Reply
avatar

Assalammualaikum w.k.t,

Jaga adab semasa komen dan berbaik-baiklah sesama blogger. Insaallah komen anda akan mselim3 balas... tunggu!!

Admin;mselim3 EmoticonEmoticon