Sahabat Sejati Bulan Mac 2014: Pengomen Tegar

pengomentegar
Assalammualaikum...w.k.t, 


Di hari yang mulia ini yang penuh dengan keberkatan dan rahmat kurniaan illahi. Mengucapkan syukur, kerana setiap hari kita masih diberikan peluang untuk terus hidup menghirup udara yang segar dalam mensyukuri nikmat Allah yang tidak terhitung banyaknya.... Allahuakbar. Dikesempatan ini , terima kasih yang tidak terhingga kepada sabahat-sahabat mselim3 yang sudi berkongsi komen mengomen sesama kita, iaitu sesama blogger. Moga ikatan ukhuwah yang terbina ini akan dapat diteruskan dimasa-masa mendatang. 




Dunia blogger ini kecil , marilah kita saling sokong sokong-menyokong sesama blogger lain. Doakan bersama-sama agar ikatan persahabatan ini tetap utuh "seutuh tembok besar china". Insaalllah .. tiada yang mustahil kan!.  Jika kita fikir kita boleh melakukan sesuatu itu kita pasti yakin boleh melakukannya.... tetapi usaha manusia itu terbatas. Janji di dahului dengan usaha, berdoa dan bertawakal . Insaallah berjaya. 



Senarai di atas ini adalah kekawan mselim3 yang rajin menziarahi mselim3 . Pape terima kasih atas sokongan kekawan atas blog mselim3 yang tidak berbelah bagi. Walaupun kekadang dalam persahabatan ini ada kalanya penuh dengan warna-warni. Adat berkawan ada kala kita tersinggung atau terasa hati, dan tegur menegur. Visit mereka sahabat-sahabat mselim3 di atas. Insaallah mereka sentiasa membalas komen-komen anda. Link-link Sahabat Sejati mselim3; 
1- Khir
2- Faizal
3- Niesa
4- Pha
5- Bin Muhammad
6- Puteri Kasih
7- RDZ
8- Aku Penghibur
9- Vee Sandi
10-Muhammad Khairuddin 

pls: mselim3 sayang semua sahabat-sahabat blogger mselim3 yang sentiasa menyokong dan sudi bertandang kemari. Maafkan diri ini andai ada salah kata, yang menyentuh perasaan... bukan mudah untuk menjadi sahabat yang baik.. tetapi mencuba untuk menjadi sahabat yang terbaik. Insaallah.
Previous
Next Post »

37 comments

Write comments
sitirohaida
AUTHOR
April 2, 2014 at 2:08 PM delete

salam mselim,sy singgah sini..mereka memang terbaik..

Reply
avatar
Sheila Salim
AUTHOR
April 2, 2014 at 2:21 PM delete

Assalamualaikum.. wah bestnya. bulan ni in shaa Allah, nama sheila pula naik kot. hiewhiew.. semoga ukhwah sesama kita semua berpanjangan.. hihi

Reply
avatar
Hanim
AUTHOR
April 2, 2014 at 2:24 PM delete

Tahniah pada rakan2 yang singgah sini :)

Reply
avatar
Niesa
AUTHOR
April 2, 2014 at 2:46 PM delete

Assalammualaikum mselim!hehehe
Tersenarai jugak la pulak..terima kasih jugak sbb sntiasa berkunjung ke blog niesa..semoga silaturrahim yg dibina ni berkekalan..hehe ^^,

Reply
avatar
April 2, 2014 at 3:09 PM delete

Salam Mselim...Alhamdulillah...tersenarai juga..semoga ukhwah terjalin

Reply
avatar
April 2, 2014 at 3:26 PM delete

tahniah diucapkan kepada semua yang tersenarai....

Reply
avatar
Khir Khalid
AUTHOR
April 2, 2014 at 4:06 PM delete

Assalam MSelim3;
Alhamdulillah.. tersenarai juga saya ye.. t kasih MSelim3 & tahniah juga kpd yg lain2.. :)

Reply
avatar
Ciktie
AUTHOR
April 2, 2014 at 4:19 PM delete

singgah sini jak :>

Reply
avatar
shahrilhakime
AUTHOR
April 2, 2014 at 5:44 PM delete

tahniah pada yg tersenaghei.... yg belum macam awok..... moh kite kejor....

Reply
avatar
Mawardi yunus
AUTHOR
April 2, 2014 at 6:20 PM delete

terima kasih jugak kepada bro kerana sudi slalu dtg blog saya. x sempt nk membalas komen . cuma kunjungan senyap2 je mampu hehehe :)

Reply
avatar
April 2, 2014 at 6:39 PM delete

yeah acik ada no 8 tu ^_^

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
April 2, 2014 at 7:14 PM delete

alhamdulillah..semuanya terbaik dan ramah. aah dgn berblog ia menyatukan kita even dipisahkan lautan yg luas

Reply
avatar
BinMuhammad
AUTHOR
April 2, 2014 at 9:03 PM delete

Assalamualaikum,
Alhamdulillah, Semoga ukhwah kita berpanjangan.. Terima kasih mselim3.

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
April 2, 2014 at 9:10 PM delete

Ohh..ada ya tersangkut kat sini..Nway Thanks MS & tahniah pada yang lain jugak..

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
April 2, 2014 at 10:02 PM delete

alhamdulillah masuk senarai wpun adakalanya x sempat nak bw ...

Reply
avatar
Karen Monica
AUTHOR
April 3, 2014 at 12:11 AM delete

dapat juga tersenarai di tangga keenam...terima kasih bro mselim3 dan tahniah kepada semua yang tersenarai :)

Reply
avatar
naomei
AUTHOR
April 3, 2014 at 10:57 AM delete

nama cik akak tak de ye ustaz..hihi

Reply
avatar
Cik Itah
AUTHOR
April 3, 2014 at 12:24 PM delete

tahniah mereka yang tersenarai ..
btw sy pun sayang kawan blog sy ehe ^^

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
April 3, 2014 at 1:06 PM delete

Tahniah kepada semua yang tersenarai.

Reply
avatar
April 3, 2014 at 10:04 PM delete

meh la join nil jemput ni .. join jom Contest rm100 sorangg

http://adindaevangelistanil.blogspot.com/2014/03/segmen-rm100-x-2-daily-ahmad-by-nil.html

Reply
avatar
SR
AUTHOR
April 3, 2014 at 10:18 PM delete

Sekalung tahniah buat mereka yang berjaya menjadi top komentator di sini

Reply
avatar
Bunda_nora
AUTHOR
April 4, 2014 at 10:54 AM delete

Tahniah kepada Sahabat2 Sejati Mselim yang tersenarai...

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
April 4, 2014 at 11:51 AM delete

wah tahniah2, tu antara teman2 blogger terbaik for KA juga

Reply
avatar
AwekTrader
AUTHOR
April 4, 2014 at 3:18 PM delete

syabas..


siapa nak hadiah?
http://fuzamusa.blogspot.com/2014/04/saya-nak-join-giveaway-fuza.html

Reply
avatar
Pha Is
AUTHOR
April 4, 2014 at 6:29 PM delete

alhamdulillah.. ada dalam senarai..
tahniah juga kepada mereka yg lain.. :)
menabung sini..

Reply
avatar
April 4, 2014 at 10:56 PM delete

Mereka ini memang hebat. Tahniah kepada yang tersenarai.

Reply
avatar
Nadia Johari
AUTHOR
April 4, 2014 at 11:33 PM delete

macam tu la blogger..sahabat yang baik walaupun jarang berjumpa

Reply
avatar
nOe suhaimi
AUTHOR
April 5, 2014 at 12:36 PM delete

assalamualaikum... dah lama noe x ziarah sini...tahniah kepada yang tersenarai...mereka mmg hebat...

Reply
avatar
April 6, 2014 at 2:24 AM delete

Tahniah kepada semua yang tersenarai..

Reply
avatar
Jahirah
AUTHOR
April 6, 2014 at 9:53 AM delete

tegarnya mereka...hihi..tahniah tersenarai...:)

Reply
avatar
Mizz Aiza
AUTHOR
April 6, 2014 at 10:21 AM delete

tahniah kepada semua sahabat sejati mselim.. aiza jarang singgah di sini.. semoga mselim terus success..

Reply
avatar
April 7, 2014 at 12:48 PM delete

sahabat perlu dicari agar dapat membimbing kita ke jalan kebenaran

Reply
avatar
Hafizul
AUTHOR
April 7, 2014 at 4:58 PM delete

Tahniah buat semua..tak sempat Pondok Kecil nak menampal di sini..hehe

Reply
avatar
Mia Liana
AUTHOR
April 7, 2014 at 9:09 PM delete

tahniah pada yang tersenarai...

Reply
avatar

Assalammualaikum w.k.t,

Jaga adab semasa komen dan berbaik-baiklah sesama blogger. Insaallah komen anda akan mselim3 balas... tunggu!!

Admin;mselim3 EmoticonEmoticon