Entry Khas : CPUV Nuffnang Darlie dan Whisper

cpuvnuffnang


Assalammualaikum w.k.t,

Syukur alhamdulillah, kali ini blog mselim3 ini dapat cpuv daripada nuffnang. Cpuv nuffnang ini datang daripada produk Darlie Expert Fresh dan Whisper Mesh & Cotton. Marilah kita sama-sama lihat dan kaji pasal CPUV Nuffnang: 


cpuvnuffnangdarlie

1- CPUV Darlie Expert Fresh 

darlieexpertfresh

Produk ini , memang tidak perlu diperkenalkan lagi kerana sememangnya senonim dengan rakyat Malaysia yang menggunakan ubat gigi. Produk ini , memang terbaiklah setakat ini. 

Untuk keterangan lanjut anda boleh melayari <utube ini> .   

2- Whisper Mesh & Cotton

whisper

Untuk CPUV Nuffnang daripada Whisper ini yang mana telah diketahui whisper ini adalah untuk kegunaan wanita yang aktif masa kini. Dimana whisper ini menawarkan 1,001 kelebihan kepada para wanita. Pape kepada wanita yang ingin memilih mengetahui lebih lanjut boleh klik iklan untuk mengetahui promosi-promosi yang terkini. 

Terima kasih kepada Pihak nuffnang memilih blog mselim3 untuk beriklan di blog ini.

Terima kasih tidak lupa mselim3 ucapkan kepada rakan blogger dan silence reader blog ini yang sentiasa menyokong blog mselim3 ini. Jasa baik kekawan dan pembaca setia blog ini tak dapat mselim3 membalasNya. 

Pls: Entry ini adalah entry penghargaan kepada pihak pengiklan yang sudi beriklan disini.  

Previous
Next Post »

42 comments

Write comments
Hanim
AUTHOR
April 30, 2014 at 8:41 AM delete

alhamdulillah tahniah mselim, kenit singgah klik DiGi ;)

Reply
avatar
Mek Onie
AUTHOR
April 30, 2014 at 8:43 AM delete

WOOOOOOOOO..MASYUKKKK

Reply
avatar
Sheila Salim
AUTHOR
April 30, 2014 at 9:30 AM delete

Assalamualaikum mselim, alhamdullilah. murah rezeki awak. bestnya. sheila singgah menabung ribena sini~~~

Reply
avatar
ZaridaIshak
AUTHOR
April 30, 2014 at 9:36 AM delete

tahniah.... semoga terus murah rezeki dan diberkati.

Reply
avatar
BinMuhammad
AUTHOR
April 30, 2014 at 9:37 AM delete

Salam mselim,
Alhamdulillah...semoga murah rezeki sahabat. Saya juga baru dapat whisper tu... (nampaknya memang visitor ramai wanita hehe)

Reply
avatar
Dunia Zumal
AUTHOR
April 30, 2014 at 9:38 AM delete

Tahniah yer m selim3 :)

Reply
avatar
Cik Nor
AUTHOR
April 30, 2014 at 9:41 AM delete

tahniah mselim.,..:)

Reply
avatar
naomei
AUTHOR
April 30, 2014 at 9:45 AM delete

Alhamdulilah meriah dengan CPUV ye mselim..hihi...

Reply
avatar
Ratu Hatiku
AUTHOR
April 30, 2014 at 9:59 AM delete

As salam..lama dah tak jenguk blog nie.
Alhamdulillah..tahniah MSelim.. :)

Reply
avatar
Cikna
AUTHOR
April 30, 2014 at 9:59 AM delete

Tahniah, bestnye......;-)

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
April 30, 2014 at 11:37 AM delete

alhamdulillah ... rezeki tu .

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
April 30, 2014 at 11:58 AM delete

tahniah, murah rezeki...

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
April 30, 2014 at 1:02 PM delete

Tahniah MS..Murah rezeki..

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
April 30, 2014 at 1:05 PM delete

wah rezeki tu. tahniah yer !

Reply
avatar
April 30, 2014 at 1:31 PM delete

Tahniah..murah rezekinya tu.

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
April 30, 2014 at 1:40 PM delete

tahniah mselim.. sampai 2 ketul haa..:)

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
April 30, 2014 at 2:57 PM delete

tahniah mselim.......slalu dapat cpuv......rezeki
saya pn dapat cpuv darlie gak

Reply
avatar
onlajer
AUTHOR
April 30, 2014 at 3:42 PM delete

Taniah Mselim, Nuff suka kan blog ini juga

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
April 30, 2014 at 3:43 PM delete

tahniah selim keep up the good work jgn jd mcm pp ni huhuhu

Reply
avatar
PCL
AUTHOR
April 30, 2014 at 4:12 PM delete

alhamdulillah murah rezeki M.Selim dgn blogging.

Reply
avatar
April 30, 2014 at 4:37 PM delete

alhamdulillah.. mama klik klik kat sini..

Reply
avatar
Fiza Rahman
AUTHOR
April 30, 2014 at 4:46 PM delete

Tahniah. Saya dapat darlie.

Reply
avatar
Khir Khalid
AUTHOR
April 30, 2014 at 5:49 PM delete

Assalamualaikum MSelim3;
Alhamdulillah rezeki.. tahniah, semoga terus sukses.. :)

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
April 30, 2014 at 7:09 PM delete

alhamdulillah..beznye mselim. dpt 2 sekaligus. tahniah
moga mselim sentiasa dimurahkan rezeki

Reply
avatar
April 30, 2014 at 8:28 PM delete

tahniah ! murah rezeki ;)

Reply
avatar
nOe suhaimi
AUTHOR
May 1, 2014 at 12:36 AM delete

tahniah selim....murah rezeki...

Reply
avatar
Shida Radzuan
AUTHOR
May 1, 2014 at 1:25 AM delete

tahniah mselim :) ada satu iklan sama dgn shida :)

Reply
avatar
May 1, 2014 at 3:06 PM delete

Tahniah MS ..
Moga selalu dimurahlkan rezeki ..
Salam 1 Rejab ..
Selamat Hariu Pekerja & Selamat Bercuti ..

Reply
avatar
May 1, 2014 at 7:16 PM delete

Tahniah M.Selim dapat CPUV

Reply
avatar
Karen Monica
AUTHOR
May 1, 2014 at 11:32 PM delete

murah rezeki...tahniah bro mselim :)

Reply
avatar
May 3, 2014 at 1:06 AM delete

ALHamdulillah,tahniah:) semoga terus dimurahkan rezeki bersama Nuffnnag ya:)

Reply
avatar
Bunda_nora
AUTHOR
May 3, 2014 at 4:31 AM delete

Alhamdulillah...on going..

Reply
avatar
Maria Firdz
AUTHOR
May 3, 2014 at 12:10 PM delete

alhamdulillah... tahniah... :)

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
May 5, 2014 at 12:18 PM delete

rezeki..tahniah ye...

Reply
avatar
BinMuhammad
AUTHOR
May 6, 2014 at 8:29 AM delete

Sedekah INTI disini...

Reply
avatar
Niesa
AUTHOR
May 6, 2014 at 12:05 PM delete

Alhamdulillah rezeki mencurah2..hehe..tahniah lagi...

Reply
avatar
Hafizul
AUTHOR
May 6, 2014 at 3:37 PM delete

Wahhh..tahniah bro..harap terus kekal dengan selesanya..hehe

Reply
avatar

Assalammualaikum w.k.t,

Jaga adab semasa komen dan berbaik-baiklah sesama blogger. Insaallah komen anda akan mselim3 balas... tunggu!!

Admin;mselim3 EmoticonEmoticon