Entry Khas : Cpuv Nuffnang daripada INTI 2014 Cycle 2

INTI2014Cycle2
Assalammualaikum w.k.t, 

Syukur alhamdulilah hari ini dapat Cpuv daripada Nuffnang INTI 2014 Cycle 2  . Terima kasih sangat bebanyak kepada pihak pengiklan yang sudi beriklan di blog mselim3 nie. Serta tidak lupa kepada follower, rakan-rakan blog, dan juga silence reader blog mselim3 ini. Tanpa anda semua siapa mselim3 kan!. 


intiinternationaluniversity

Untuk makluman INTI Cycle 2  ini ada menawarkan pengajian di dalam bidang yang berkaitan seperti Program Pra Universiti, Engineering, Art & Design, Komputer & IT, Program Law dan Hospitality. 

Untuk keterangan lanjut ini anda semua boleh melayari <Klik Sini> . Jika berminat. Ok. 

Terima kasih kepada kekawan yang tidak putus-putus menyokong kewujudan blog mselim3 nie. Tanpa kehadiran kekawan sunyi dan sepi lah blog mselim3. Kuat dan teguh nyer dunia blog ini adalah wujudnya sikap bantu-membantu dan sokong menyokong antara kita bukan sokong buat rebah tau! . Sokong baik punya...


Tidak lupa juga terima kasih kepada pihak nuffnang yang tak putus memberikan cpuv kat blog mselim3 nie. Setelah sekian lama....


INTI2014
pls: Entry ini adalah entry penghargaan buat pengiklan yang sudi beriklan di sini.. sekian.
Previous
Next Post »

16 comments

Write comments
Cik Nor
AUTHOR
February 23, 2014 at 11:01 AM delete

tahniah.alhamdulillah..:)

Reply
avatar
Blog Santai
AUTHOR
February 23, 2014 at 11:52 AM delete

Tahniah MS...Rezeki tu...

Reply
avatar
Khir Khalid
AUTHOR
February 23, 2014 at 2:43 PM delete

Assalam MSelim3;... Alhamdulillah Tahniah... rezeki tu, semoga terus sukses.. :)

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
February 23, 2014 at 6:06 PM delete

tahniah selim . mudah2 rezeki makin melimpah nantinya .

Reply
avatar
BinMuhammad
AUTHOR
February 23, 2014 at 9:12 PM delete

Semoga terus dimurahkan rezeki...amiin :)

Reply
avatar
Hafizul
AUTHOR
February 23, 2014 at 11:22 PM delete

Ok...gud job bro..hehe..rezeki nih..hehe..semoga lama lah ia menyinggah di sini..ye?hehe

Reply
avatar
naomei
AUTHOR
February 24, 2014 at 4:00 PM delete

Alhamdulillah sama2 kita myokong hihi

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
February 24, 2014 at 4:58 PM delete

alhamdulillah rezeki tu bro

Reply
avatar
Mizz Aiza
AUTHOR
February 24, 2014 at 5:36 PM delete

alhamdulillah.. tahniah mselim.. :D

Reply
avatar
cahaya
AUTHOR
February 25, 2014 at 9:19 AM delete

salam dari cahayacinta nak ucapkan tahniah moga terus curahkan iklan best lagi

Reply
avatar
Karen Monica
AUTHOR
February 26, 2014 at 12:35 AM delete

tahniah bro mselim...semoga makin murah rezeki :)

Reply
avatar
February 26, 2014 at 6:36 AM delete

alhamdulillah.... dapat jugak akhirnya.. marilah bersama kita menabung.. :)

Reply
avatar

Assalammualaikum w.k.t,

Jaga adab semasa komen dan berbaik-baiklah sesama blogger. Insaallah komen anda akan mselim3 balas... tunggu!!

Admin;mselim3 EmoticonEmoticon