Entry Khas : CPUV Nuffnang KL Sogo Trendsetter Online

KL SOGO TRENDSETTER ONLINE-mselim3
Assalammualikum w.k.t, 

Syukur alhamdulillah tidak terhingga dengan limpah rahmatnya dapat lagi CPUV daripada nuffnang entah kali yang ke berapa mselim3 CPUV tak kira. Rasanya ada berpuluh-puluh CPUV mselim3 dapat...... Tetapi bagi mselim3 itu tak pentingkan. Apa yang penting adalah kerjasama dan saling sokong-menyokong antara satu sama dan membentuk satu kumpulan atau entiti yang kuat dalam dunia blog ini. 

mselim3 ucapkan bebanyak terima kasih kepada pembaca dan silence reader serta kekawan mselim3 yang terus menyokong blog mselim3 nie, tanpa pembaca dan rakan-rakan blog sekalian 'tak ada maknanyer' blog nie kan!. 
  
Berbalik kepada CPUV ini, dapat daripada KL Sogo Trendsetter Online. KL Sogo adalah satu tempat pasaraya atau shopping mall yang terkenal di Malaysia yang terletak di Kuala Lumpur. Tempat yang sangat baik untuk kita berbelanja untuk keperluan seperti pakaian wanita,lelaki dan kanak-kanak. Disamping itu, keperluan lain seperti minyak wangi, kosmetik,barangan kulit turut ada dijual disini. 



Di KL Sogo ini ada macam-macam event seperti nyanyian daripada penyanyi Soo Wincci dan kehadiran istimewa Chef Florence dalam masakan. Di sini juga, turut menyediakan farmasi,kedai kek, dan tempat makan atau food corner yang sedap-sedap kepada sesiapa yang berminat untuk menjamu selera setelah seharian penat membeli-belah. 

Pernah mselim3 berikan tips untuk dapat cpc,cpuv dan sponsor post <sila baca kat sini>. Mudah-mudahan ilmu yang mselim3 dapat ini dapat kekawan manfaatkan k. 

pls: Entry ini adalah pernghargaan mselim3 kepada pengiklan nuffnag dan KL Sogo yang sudi beriklan disini... amin. Syukur..
Previous
Next Post »

15 comments

Write comments
Mrs Velentine
AUTHOR
September 26, 2013 at 1:38 PM delete

alhamdulilah..rezeki..klik ikea & hi shop

Reply
avatar
sitirohaida
AUTHOR
September 26, 2013 at 1:47 PM delete

wah..bestnya dpt BE kan...nanti sy tolong klik iklan tu..

Reply
avatar
September 26, 2013 at 3:18 PM delete

Syukur ke hadrat Ilahi di atas nikmatnya

Reply
avatar
Razak
AUTHOR
September 26, 2013 at 4:30 PM delete

tahniah...rezeki murah...

Reply
avatar
suri
AUTHOR
September 26, 2013 at 5:20 PM delete

syukur dapat banyak yang masuk sy tengah bekajar juga ni

Reply
avatar
SentiasaPanas
AUTHOR
September 26, 2013 at 5:56 PM delete

Salam tuan blog, TAHNIAH diucapkan..:)

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
September 26, 2013 at 6:16 PM delete

wah tahniah mselim
makin masuk be mselim..alhamdulillah
yumida isi tabung Nuffnang sini...selamat menabung :)

Reply
avatar
September 26, 2013 at 8:36 PM delete

alhamdulillah. :) cx terjah tips! :)

Reply
avatar
Bin Muhammad
AUTHOR
September 26, 2013 at 9:49 PM delete

Salam,
Wah, ada lagi...murah rezeki mselim. Berapa CPUV on going agaknya sekarang ni...

Reply
avatar
krole
AUTHOR
September 27, 2013 at 8:30 AM delete

assalam saudaraku mselim...alhamdulillah...tahniah ye...krole blum cek lg BE dari nuffnang ni...nnt ada masa nak cek jgk mana tau rezeki melimpah ruah cam bro mselim huhuhu~ tahniah

Reply
avatar
Tengkubutang
AUTHOR
September 27, 2013 at 1:34 PM delete

tahniah yea.. dapat CPUV dari nuffnang lagi..

Reply
avatar
Denaihati
AUTHOR
September 27, 2013 at 11:42 PM delete

ALhamdulillah dan tahniah sentiasa ada rezeki daripada nuffnang. semoga bertambah-tambah lagi.

Reply
avatar

Assalammualaikum w.k.t,

Jaga adab semasa komen dan berbaik-baiklah sesama blogger. Insaallah komen anda akan mselim3 balas... tunggu!!

Admin;mselim3 EmoticonEmoticon