Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2

Kembali menemui uols setelah sekian lama... Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2... ^_^...

Seperti maklum, segmen ini dibuat bagi memudahkan saya a.k.a. Cik Puan Bubbly serta rakan2 lain untuk follow dan bloghopping semua blog peserta segmen ini. Dalam masa yang sama, nak bagi ruang buat kita semua untuk berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra giteww... he he he... 

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com bermula dari hari ini, 15/8/2013, jam 1.00 petang SEHINGGA 22/8/2013, jam 1.00 petang... Aci tak? *_^ ... Hopefully segmen ni dapat sambutan dari uols macam segmen2 yang lepas dan semua blogger dijemput join... Pada yang rajin datang, rajin komen, silent reader, stalkers, he he he...stalkers pun boleh, x ada masalah...masa serta peluang untuk anda menonjolkan diri...ekekekeke...

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. Follow blog Bubblynotes.Com
2. Buat entri bertajuk Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah ini, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak.

Kemudian, pastekan ker ruangan HTML uols seperti di bawah ni...


4. Tinggalkan URL entry uols ke dalam ruangan komen entri ini. 

Pemilihan Pemenang:
1.   10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org)
2.   Pemenang akan diumumkan pada 25/8/2013.
2. URL Blog pemenang akan diletakkan di sidebar bubblynotes untuk tempoh sebulan bermula dari 25/8/2013 sehingga 25/9/2013.

So, kalau2 sudi tu, silalah support dan juga join... *_^... Selamat Bersegmen & Ber-Bloghopping!
Previous
Next Post »

31 comments

Write comments
Sari
AUTHOR
August 16, 2013 at 5:18 PM delete

salam.... sy singgah baca n3 ....

Reply
avatar
Bin Muhammad
AUTHOR
August 16, 2013 at 5:47 PM delete

Selamt bersegmen, semoga berjaya!

Reply
avatar
August 16, 2013 at 10:48 PM delete

thanks sebab sudi support dan join...nanti jangan lupa semak senarai peserta di sini yer... jangan lupa juga jika berkesempatan follow dan bloghopping ke blog peserta lain... *_^

http://www.bubblynotes.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

Reply
avatar
SB
AUTHOR
August 17, 2013 at 12:53 AM delete

selamat bersegmen ye tuan

Reply
avatar
Deenachos
AUTHOR
August 17, 2013 at 8:31 AM delete

Dari segmen yang sama juga...
selamat har rayeeeee
:):);)

Reply
avatar
kawaii36
AUTHOR
August 17, 2013 at 9:15 AM delete

Bw+follow here ^^

Datang dari segmen yg sama, jemput singgah ke blog saya pada bila2 mase :)

http://princesskawaiigurlzz.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

Good luck :D

Reply
avatar
TelingaBulat
AUTHOR
August 17, 2013 at 10:31 AM delete

TB join segmen yg sama..jom singgah blog TB http://ceritasitelingabulat.blogspot.com
SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN ;)

Reply
avatar
Lia
AUTHOR
August 17, 2013 at 1:05 PM delete

Salam perkenalan & selamat bersegmen.
http://nureenz.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
http://el-shoppe.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

Reply
avatar
Azim Aris
AUTHOR
August 17, 2013 at 1:09 PM delete

salam..terus maju mselim...blog mselim pun dh ada dlm list sy ...tq :)

Reply
avatar
krole
AUTHOR
August 17, 2013 at 2:06 PM delete

selamat bersegmen bro mselim...baru berkesempatan mai sni~ ayat tu msti owner segmen da sediakan kan bro? bab krole tau penulisan bro bkn camni~

Reply
avatar
mselim3
AUTHOR
August 17, 2013 at 2:22 PM delete

Assalammualaiku,,,krole,

macam dah tahu aje,,,heheh ayat mselim3 ada ciri2 skema..kan. Siapa biasa ziarah sini mesti dah faham kan...

mselim3

Reply
avatar
mselim3
AUTHOR
August 17, 2013 at 2:25 PM delete

assalammualikum...azim aris,

Sama2 maju k... list azim dah ada dalam bloglist mselim3.

mselim3

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
August 18, 2013 at 2:59 AM delete

hai..hai..Diyanahani disini!!.. Melawat dari segmen yang sama...Jemput ke blog hani yer...http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

Reply
avatar
Pha Is
AUTHOR
August 19, 2013 at 5:36 AM delete

bloghopping sini dari segmen yg sama...

http://pening-pala.blogspot.com/2013/08/follow-bloghopping-bubblynotescom-2.html

Reply
avatar
Hanim
AUTHOR
August 19, 2013 at 10:53 AM delete

Assalam, kenit datang menyinggah dari segmen yg sama :) Selamat bersegmen ;).

http://rusukiri.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
August 19, 2013 at 1:20 PM delete

Salam, selamat hari raya :)

Singgah dari segmen yang sama, jemput follow and singgah blog saya ye :)

http://linazainal.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

Reply
avatar
Fiza Aizzawa
AUTHOR
August 19, 2013 at 3:42 PM delete

dr segmen sm..slmt bersegmn..

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
August 19, 2013 at 5:03 PM delete

hai.. melompat ke sini dari segmen yg sama. Done follow blog awk. Jom terjah and follow sini! Salam kenalan. :)

http://awansamudera.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

Reply
avatar
Anis Farhana
AUTHOR
August 19, 2013 at 6:38 PM delete

Hai. selamat petang. singgah dari segmen yang sama. :D

http://budakpeliksstory.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

Reply
avatar
DILA ELLA
AUTHOR
August 20, 2013 at 4:14 PM delete

singgah dari segmen yang sama :)

http://dilaella.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

Reply
avatar
nora razalli
AUTHOR
August 20, 2013 at 4:47 PM delete

gud luck!
nak join jgk tp sy belum publish entri lg sbb ad error html ..
kalau publish bersepah jdi nye blog. blum fix.
tgkla mlm ni publish .

salam kenal :)

http://melangkaugarisan.blogspot.com/

Reply
avatar
sitirohaida
AUTHOR
August 21, 2013 at 12:09 PM delete

Dari segmen Bubblynotes.com
http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
selamat bersegmen n happy bloghopping ye..jemput singgah sini..

Reply
avatar
ERAZ FADLI
AUTHOR
August 21, 2013 at 12:52 PM delete

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Hari ni ERAZ datang singgah daripada Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2..

Link : http://www.erazfadli.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
August 21, 2013 at 9:29 PM delete

hai salam singgah ;) saya dr segmen yg sama.. :D
slamat bersegmen ;)

http://wantsania.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

Reply
avatar
Cik Itah
AUTHOR
August 22, 2013 at 11:17 AM delete

datang dari segmen yang sama :)

http://ramaramapendek.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

Reply
avatar
jie susanos
AUTHOR
August 22, 2013 at 11:58 PM delete

Salam perkenalan & selamat bersegmen..
http://jiesusanos.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

Reply
avatar
August 23, 2013 at 11:54 AM delete

Singgah dari segmen yang sama, dh follow sini sblm nie..skrg baru berkesempatan nak bw..=D
http://farahwahyda.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

Reply
avatar
Vee
AUTHOR
August 23, 2013 at 6:09 PM delete

dtg drp segmen yg sama ... done follow (879)

http://harumankasehvee.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

Reply
avatar
Syamimi Saad
AUTHOR
August 24, 2013 at 9:18 PM delete

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

datang berkunjung dari segmen yang sama.. :)

Reply
avatar
August 26, 2013 at 12:08 AM delete

tahniah diucapkan dan semak di sini yer...

http://www.bubblynotes.com/2013/08/pemenang-segmen-follow-bloghopping.html

Reply
avatar
August 26, 2013 at 12:08 AM delete

tahniah diucapkan dan semak di sini yer...

http://www.bubblynotes.com/2013/08/pemenang-segmen-follow-bloghopping.html

Reply
avatar

Assalammualaikum w.k.t,

Jaga adab semasa komen dan berbaik-baiklah sesama blogger. Insaallah komen anda akan mselim3 balas... tunggu!!

Admin;mselim3 EmoticonEmoticon