Segmen Cash RM500 2015 by Aku Penghibur

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 

Segmen Cash RM500 2015 by Aku Penghibur. Segmen yang sangat menarik dan menawarkan hadiah yang lumayan. Marilah kita sesama meriahkan segmen ini anjuran by Aku Penghibur kepada kekawan yang ingin join segmen nie bolehlah klik pada banner k..




{ Click banner di atas untuk sertai }

Hadiah :
RM50 Cash x 10 pemenang

Mula : 3 Mei 2015 | Tamat :17 Mei 2015


Syarat-syarat wajib :
1. Tulis entry yang bertajuk Segmen Cash RM500 2015 by Aku Penghibur
2. Follow blog  : 



3. Like Fanpage :


4. Follow instagram  :
@acik21, @sayidah napisah, @norazilah72



** idea segmen mudah ini dikreditkan pada mialiana.com
Previous
Next Post »

24 comments

Write comments
May 3, 2015 at 9:56 PM delete

Assalammualaikum mSelim. Selamat bersegmen ye..:)

Reply
avatar
Yumida Huda
AUTHOR
May 3, 2015 at 9:59 PM delete

all the best mselim
moga kita sama2 ada rezeki kelak..inshaAllah

Reply
avatar
Amanina Mads
AUTHOR
May 3, 2015 at 11:02 PM delete

lama xsinggah sini.. semoga berjaya

Reply
avatar
May 3, 2015 at 11:09 PM delete

waalaikummusalam... SP,

terima kasih SP ...

mselim3

Reply
avatar
May 3, 2015 at 11:10 PM delete

all the best buat yumida gak...

mselim3

Reply
avatar
kamil salleh
AUTHOR
May 3, 2015 at 11:24 PM delete

Salam Mohd Selim Zainal....bro pun join segmen ini jugak.... wahhhh terlepas RM50 lah kalau bro join jugak. Semoga berjaya...

Jom baca segmen penyertaan saya:
Segmen Cash RM500 by Aku Penghibur

Reply
avatar
May 3, 2015 at 11:46 PM delete

Insaallah ... terima visit sini..

Reply
avatar
May 3, 2015 at 11:49 PM delete

Insaallah... moga2 bro kamil pun berjaya dalam segmen nie...jugak...

Reply
avatar
kamil salleh
AUTHOR
May 4, 2015 at 9:35 AM delete

Sebelum ni kita bersuara di Segmen Jom Catwalk Bersama Papaglamz dan sekarang bertemu pula Segmen Cash RM500 2015 by Aku Penghibur. Inilah playform untuk saling kunjung-mengunjungi.

Reply
avatar
Akif Imtiyaz
AUTHOR
May 4, 2015 at 11:32 AM delete

Sama MS ..Akak singgah dari segmen yg sama ..All the best & good luck ya

Reply
avatar
Aku Penghibur
AUTHOR
May 4, 2015 at 1:21 PM delete

assalamualaikum terima kasih kerana sertai segmen acik.
Semak senarai peserta yang telah di kemaskini
Pastikan kamu mengikuti syarat yang telah di tetapkan untuk berpeluang untuk menjadi pemenang

Reply
avatar
Mas Zull
AUTHOR
May 4, 2015 at 3:03 PM delete

assalamualaikum...mama dtg singgah ke sini...

http://maszull.blogspot.com/2015/05/segmen-cash-rm500-2015-by-aku-penghibur.html

Reply
avatar
May 4, 2015 at 5:36 PM delete

waalaikummusalam.. achik,

alahai... mselim3 takder instagram... hahha.. kira terbatal lah penyertaan mselim3 nie..

Reply
avatar
May 4, 2015 at 5:37 PM delete

walaikummusalam... maszull,

terima kasih sudi visit mselim3 kat sini..

Reply
avatar
May 5, 2015 at 10:07 AM delete

Assalammualaikum...bro kamil,

memang dunia blogger memang seronok untuk kita saling berkenalan dan kunjung mengunjung antara satu sama lain.. dengan bersegmen. Semoga ikatan ukhuwah ini berkekalan buat selamanya..

Reply
avatar
May 6, 2015 at 12:12 PM delete

Hi singgah sini.. good luck.. dari segmen yg sama jugak ..
http://yoorinmelacolea.blogspot.com/2015/05/segmen-cash-rm500-2015-by-aku-penghibur.html

Reply
avatar
May 6, 2015 at 11:15 PM delete

Assalamualaikum,Kak Sue singgah sini ..dari segmen yg sama..done folow n good luck ye.. :)

Reply
avatar
Papaglamz
AUTHOR
May 10, 2015 at 6:01 PM delete

Sponsor berblogwalking.. Hehehe

Papaglamz.com ada menganjurkan segmen JOM CATWALK BERSAMA PAPAGLAMZ

Reply
avatar
May 10, 2015 at 6:37 PM delete

Good luck.
Singgah dari GA yg sama dn follow sini (=
http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/05/segmen-cash-rm500-2015-by-aku-penghibur.html

Reply
avatar
Lisa Nurulain
AUTHOR
May 14, 2015 at 6:14 PM delete

singgah dari segmen yg sama .. hehee http://www.ciksepet.com/2015/05/segmen-cash-rm500-2015-by-aku-penghibur.html

Reply
avatar
May 16, 2015 at 3:59 AM delete

Singgah dari segmen yang sama.. Good Luck ! ^.^

Nak jadi sponsor contest Ira tak ? Hope sudi :)
http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/05/pencarian-sponsor.html

Reply
avatar
May 16, 2015 at 11:08 PM delete

Insaallah,, syahirah... tgh fikir apa nak bg ..

mselim3

pls: pape nanti mselim3 email k..

Reply
avatar
Mad Parihh
AUTHOR
May 20, 2015 at 3:36 PM delete

salam singgah dari segmen cash sama . goodluck :)

http://www.blogparihh.com/2015/05/segmen-cash-rm500-2015-by-aku-penghibur.html

Reply
avatar

Assalammualaikum w.k.t,

Jaga adab semasa komen dan berbaik-baiklah sesama blogger. Insaallah komen anda akan mselim3 balas... tunggu!!

Admin;mselim3 EmoticonEmoticon