Entry Khas : Earning Blogbuster Campaigns

blogbustercampaign


Assalammualaikum...kepada semua silence reader dan kekawan blogger mselim3 sekalian. Moga2 ukhuwah yang terbentuk antara kita berkekalan hingga akhir hayat. Pape pun terima kasih yang tidak terhingga kepada nuffnang yang sudi memilih blog ini untuk berkempen blogbuster. Tanpa sokongan daripada kekawan dan silence reader blog mselim3 ini, rasanya blog mselim3 ini tidak kemana-mana... sunyi sepi tanpa pembaca. Blog nie meriah pun dengan adanya kekawan semua.... thanks you all my friend.



Insaallah, dah ada rezeki lebih nie mselim3 nanti nak beli buku-buku ilmiah untuk mselim3 kongsikan dekat blog nie. Tapi mselim3 dalam pencarian mencari buku karangan imam bukhari dan muslim, Ibnu Haiban,al Tarmizi. 

Kalau ada hadis sahih nanti mselim3 kongsikan. Disamping tu mselim3 juga mencari-cari biodata perawi-perawi hadis sahih nie. Insaallah kalau jumpa melalui pembacaan mselim3 akan kongsikan kat blog nie. Jadi teruskan lah membaca dan menyokong blog mselim3 nie....k. 

Terima kasih sekali lagi kepada kekawan blogger dan silence reader mselim3 yang tak putus-putus menyokong blog mselim3 ini. Jasa baik daripada tuan,puan,datin,dato tak dapat mselim3 membalasnya. Biarlah jasa baik kekawan itu Allah aje yang membalasnya. 

Kepada kekawan di sana yang ingin berkongsi @ tukar link dengan mselim3. Silalah email mselim3 di mzmselim3@gmail.com atau tinggalkan jejak kekawan di cbox k. 

pls: "Bulat Pembentung Kerana Air, Bulat Manusia Kerana Muafakat" dan Saling Sokong Menyokong Antara Satu Sama Lain.
Previous
Next Post »

10 comments

Write comments
Normi Nieza
AUTHOR
June 18, 2013 at 12:29 PM delete

untungnya mselim...tahniah..blh blanja nie..:)

Reply
avatar
Kenit Cinonet
AUTHOR
June 18, 2013 at 12:35 PM delete

Allahuakbar! masyukkk sungguh ni hehehe...barakallah mselim semoga terus sukses berblogging dan berkongsi ilmiah bersama rakan blogger lain (^^,)

Reply
avatar
June 18, 2013 at 1:04 PM delete

boleh apa salah nyer .. rezeki kena bagi2...pape pun ucap Alhamdulilah ..syukur kepada Allah , yang mengurniakan rezeki untuk hamba-Nya yang kerdil nie...

Sebenar apa yg mselim3 papar kat entry adalah perkongsian dan tatapan kita bersama dan "Hidup Ini Hanya Untuk Memberi".

Reply
avatar
Perling Putih
AUTHOR
June 18, 2013 at 1:17 PM delete

Tahniah mselim atas pencapaian yang sungguh membanggakan...keep up your good work

Wasalam

Reply
avatar
June 18, 2013 at 1:32 PM delete

Terima kasih perling putih kerana support mselim3 dan hendak bertukar link dengan mselim3.

mselim3

Reply
avatar
Mieya Atiera
AUTHOR
June 18, 2013 at 1:45 PM delete

wah... banyak betul.. tahniah bro!

Reply
avatar
Ummi Hanie
AUTHOR
June 18, 2013 at 3:27 PM delete

salam, bagusnya bercita2 nak beli buku2 ilmiah.. :)

sy pun dpt kempen2 tu tp tak sertai...

Reply
avatar
June 18, 2013 at 3:46 PM delete

Wah bestnya..tahniah yer.. ;p

Reply
avatar
Sukma Haron
AUTHOR
June 19, 2013 at 10:23 PM delete

tahniah ...nanti boleh belanja..hehe

Reply
avatar
Cinta hazanis
AUTHOR
August 19, 2013 at 1:15 AM delete

ok baru nak cuba nasib. makin semangat tgk income dr blogbuster.:)

Reply
avatar

Assalammualaikum w.k.t,

Jaga adab semasa komen dan berbaik-baiklah sesama blogger. Insaallah komen anda akan mselim3 balas... tunggu!!

Admin;mselim3 EmoticonEmoticon