JOM JADI GENG BUI



1) letak header blog bui ni dalam entry
2) letak tajuk JOM JADI GENG BUI
3) tinggalkan link entry di ruangan komen entry ini



senang jerkan..so,jomlah jadi geng bui..^_^..tarikh tutup segmen ni adalah pada 30 Oktober 2012 jam 11:59 malam

untuk membuatkan segmen ni lebih menarik..cehhh..bui akan bagi 5 hadiah misteriuntuk blogger yang bertuah..pilihan akan di buat oleh 'seseorang'..kira macam cabut undi lah nanti yer..^_^
___________________________________________

Assalammualaikum....saya terfikir nak join segmen nie,,,,sebab tuan adminnya baik dan sporting....kepada kekawan saya dan juga rakan blog atau silence reader yang berminat bolehlah join segmen nie kita ramai-ramaikan k....

Hari ini rakan kita buat segmen kita join, mana tahu nanti saya ingat nak buat segmen...insaallah, marilah kekawan join...senang aje klik kat banner kat atas tu k.....

wassalam....

pls: yang baik dari Allah yang kurang adalah kelemahan saya
Previous
Next Post »

5 comments

Write comments
Bui Junaidi
AUTHOR
October 22, 2012 at 7:10 PM delete

TERIMA KASIH SUDI JOIN TAWW..SELAMAT MENJADI GENG BUI..^_^

Reply
avatar
Si Matatajam
AUTHOR
October 23, 2012 at 2:32 PM delete

M pun join gak..sama2 la kita jd Geng Bui...

Reply
avatar
Zura Tamin
AUTHOR
October 23, 2012 at 5:00 PM delete

saya datang jengah blog awak dan dah follow balik hehhe

Reply
avatar
Mimie Najib
AUTHOR
October 23, 2012 at 10:41 PM delete

tima kasih sudi singgah blog sy & jd kwan sy..blas knjungan disini ya.. :)

Reply
avatar
Aimi Syahirah
AUTHOR
October 31, 2012 at 11:14 AM delete

Salam. Ur blog really nice!=) Jom baca kisah penipuan lelaki durjana ni! http://www.aimisyahirah.com/2012/10/laporan-polis-telah-dibuat-terhadap.html

Reply
avatar

Assalammualaikum w.k.t,

Jaga adab semasa komen dan berbaik-baiklah sesama blogger. Insaallah komen anda akan mselim3 balas... tunggu!!

Admin;mselim3 EmoticonEmoticon