"Giveaway Tunai RM200 By ELIHJAPAHAR.COM"

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
http://www.elihjapahar.com/2016/08/giveaway-tunai-rm200-by-elihjapaharcom.html
Hadiah-Hadiah Giveaway:
Pertama - Tunai RM60
Kedua - Tunai  RM40
Ketiga - Tunai RM30
Keempat hingga Kesepuluh - Top Up Bernilai RM10
Syarat-Syarat Penyertaan:
1. Terbuka kepada semua blogger Malaysia
2. Wajib FOLLOW blog ini
3. Like Fan Page ini -  or klik sini
4. Follow Twitter saya -
5. Copy banner diatas dan buat satu entry bebas bertajuk "Giveaway Tunai RM200 By ELIHJAPAHAR.COM"
6. Link kan entry tersebut pada entry ini
7. Postkan link penyertaan anda di ruangan komen dibawah
Giveaway ini akan berlangsung dari 13 Ogos - 22 September 2016. Senarai pemenang akan diumumkan pada 23 September 2016, pada jam 8 pagi.
 Hadiah bonus untuk seorang peserta bertuah giveaway ini akan dihadiahkan sekotak Mineral Coffee atau lebih dikenali sebagai Min Kaffe (bernilai RM36)
Pemenang tempat pertama hingga kesepuluh akan dinilai 100% menggunakan random.org. Manakala, pemenang peserta bertuah akan saya nilai sendiri untuk entry paling menarik. Buatlah entry bebas yang menarik.


Semoga berjaya dan salam perkenalan!
 Pls : Lama dah tak join segmen.... memeriahkan giveway dan dapat berkenalan sesama blogger yang lain..mselim3 dah lama follow blog elihjapahar.com nie.

37 Comments

  1. Replies
    1. Insaallah ...terima kasih.. doa tu.

      mselim3

      Delete
    2. Good luck kepada semua yg sertai giveaway ini ya..

      Jom baca artikel terbaru saya: thesimkad.com/rahsia-tone-excel/

      Delete
  2. Salam mselim3, terima kasih sudi join GA sy..semoga berjaya nanti..

    Semak peserta giveaway sini --> http://www.elihjapahar.com/p/peserta-giveaway-tunai-rm200-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2... bro elih,

      insaallah... support kekawan blog yang lain.

      mselim3

      Delete
  3. singgah sini dari GA yang sama ..semoga berjaya :)

    http://ramaramapendek.blogspot.my/2016/08/giveaway-tunai-rm200-by-elihjapaharcom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih... sesama berjaya dalam segmen / giveway nie..

      mselim3

      Delete
  4. Assalammualaikum mSelim. Semoga berjaya ye..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikummusalam.... SP,

      Terima kasih.. SP ...

      mselim3

      Delete
  5. Replies
    1. Insaallah terima kasih... bro khairuddin.

      mselim3

      Delete
  6. Salam singgah daripada segmen yang sama.Good luck !

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama... insaallah pape nanti mselim3 akan visit blog mas jugak..

      mselim3

      Delete
  7. Replies
    1. Terima kasih dan good luck jugak.

      dah visit blog anda tadi.

      mselim3

      Delete
  8. Salam...

    saya juga join.

    http://mselim3.blogspot.my/2016/08/giveaway-tunai-rm200-by-elihjapaharcom.html

    Semoga berjaya

    ReplyDelete
  9. Assalammualaikum..
    Buat balasan kunjungan ...
    Salam perkenalan dari saya jugak...

    Good luck ...

    ReplyDelete
  10. Assalammualaikum
    balas kunjugan dr segmen yang sama
    http://tintahayati.blogspot.my/2016/08/giveaway-tunai-rm200-by-elihjapaharcom.html

    ReplyDelete
  11. salam tuan ..singgah blogwalking sini.. good luck untuk tuan juga ..

    ReplyDelete
  12. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete
  13. Singgah sini dari GA yang sama.
    Gud luck =)

    ReplyDelete
  14. All the best, jom terjah nona punyaaaaaa

    http://nonasani.blogspot.my/2016/08/giveaway-tunai-rm200-by-elihjapaharcom.html

    ReplyDelete
  15. Selamat maju jaya.. masih ada peluang saya nak join GA ni.. macam seronok juga dapat eratkan silaturahim sesama rakan blogger.. haha

    ReplyDelete
  16. hai blogwalking dari GA yang sama. gud luck :)

    ReplyDelete
  17. gud luck ya...

    psssttt... Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #25

    Senarai peserta telah di update di http://www.mialiana.com/2016/09/senarai-url-blog-25.html

    Semoga berjaya... (^_^)

    - Mia Liana -

    ReplyDelete
  18. Asalam Mselim..terima kasih ya datang tunjuk ajar. Moga berjaya GA ni ya..

    ReplyDelete
  19. CF singgah sini pulak ye.
    semoga berjaya dan selamat hari raya korban :)

    ReplyDelete
  20. Selamat hari raya aidiladha :)
    Salam singgah dari http://www.mialiana.com/2016/09/senarai-url-blog-25.html

    Saya follow sini :)
    http://minimeyra.blogspot.my/

    ReplyDelete
  21. Selamat berjaya tuan dan salam kenal dr saya, Azhan

    ReplyDelete
  22. Assalamulaikum Admin,

    Mohon untuk dimasukkan blog saya ke blok tuan. Blog saya:

    biarlembuyangjadilembu.blogspot.com

    Sekiranya sudah dimasukkan harap maklumkan kat email saya: biarlembuyangjadilembu@gmail.com

    Terima kasih

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikummusalam...

      mselim3 dah add blog tuan dalam bloglist mselim3.. terima kasih yer..

      mselim3

      Delete

Assalammualaikum w.k.t,

Jaga adab semasa komen dan berbaik-baiklah sesama blogger. Insaallah komen anda akan mselim3 balas... tunggu!!

Admin;mselim3