Segmen 12 Jam Bloglist #10 Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan September dan Oktober 2014 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 18 Ogos 2014, iaitu tepat jam 10.30 pagi sehingga 10.30 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #10 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Ogos 2014.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

46 Comments

  1. selamat bersegmen...hihihi sy pun nak join la mselim

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum mselim3..
    Selamat bersegmen

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen mselim..moga terpilih :)

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen^^,: http://fionamauricefaith.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    ReplyDelete
  5. selamat bersegmen mselim ye. mama singgah ni

    ReplyDelete
  6. semoga bro nerjaay masuk dlm bloglist kak mia

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum,.. singgah dr segmen yg sama.. selamat bersegmen :)

    http://syazdanny2329.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    ReplyDelete
  8. Semoga berjaya tepilih hendaknya...amiin

    ReplyDelete
  9. Salam MS ..All The Best ..Selamat bersegmen

    ReplyDelete
  10. salam
    blogwalking dari segmen Mialiana
    http://www.kisahsidairy.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    ReplyDelete
  11. selamat bersegmen mselim
    yumida pun ada join jugak

    ReplyDelete
  12. salam ziarah :)
    http://putributterflypunyablog.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    ReplyDelete
  13. Singgah dari segmen yang sama ;D http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    ReplyDelete
  14. Hai, Nad datang dari segmen yang sama :) Mari ke blog Nad ^^
    Entry arini Selca VS Selfie :)

    ReplyDelete
  15. assalamualaikum....mama singgah sini dr blog mialiana...:)

    ReplyDelete
  16. salam..ida singgh dr sgmn yg sma
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    ReplyDelete
  17. selamat bersegmen..semoga terpilih :)

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum... CHACK! haaa KM datang sini, singgah dari segmen yang sama.
    Segmen 12 Jam Bloglist 10 Mialiana.com

    ReplyDelete
  19. singgah dari segmen yang sama :D

    http://justlittlehappiness.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    done follow here too :3 follback shi laa :D
    semoga berjaya eh :)

    ReplyDelete
  20. Singgah dari segmen yg sama.. good luck! ;)

    http://ctfand.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialiana-com.html

    ReplyDelete
  21. Blogwalking dari segmen yang sama . Salam Ukhwah Fillah . Marilah datang blog wani (:

    Segmen 12Jam Bloglist #10 Mialiana.com .

    ReplyDelete
  22. jenjalan dr segmen yg sama..jemput singgah ya

    http://eryati.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    ReplyDelete
  23. Assalammualaikum mselim3..
    Selamat bersegmen

    ReplyDelete
  24. ada masa singgah la ke blog ayu... ayu ada buat segmen juga... nanti boleh la join ye... tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    ReplyDelete
  25. Datang blogwalking

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    Jemput join GA

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2014/08/giveaway-merdeka-lestari.html

    ReplyDelete
  26. fuza dah join juga

    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    ReplyDelete
  27. Slmt bersegmen MSelim3... Semoga berjaya.. :)

    ReplyDelete
  28. selamat bersegmen...satu cara untuk mengekalkan silaturrahim sesama blogger

    ReplyDelete
  29. Assalammualaikum ,lynn singgah dr segmen yg sama :)

    http://alynnazfiz.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html#comments

    ReplyDelete
  30. Blogwalking here. Dari segmen yang sama. Done follow too. Good luck ya!

    http://zahidahnur.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    ReplyDelete
  31. ^__^ jalan2 dari segmen k.mialiana..

    ReplyDelete
  32. Salam ziarah dari segmen yang sama...

    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    Semoga Berjaya (^_^)

    ReplyDelete
  33. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  34. salam... terima kasih sudi join segmen ini. senarai peserta ada di http://www.mialiana.com/2014/08/senarai-peserta-segmen-12-jam-bloglist.html

    keputusan akan diumumkan pada 31 Ogos 2014. good luck ya..

    ReplyDelete
  35. Salam ukhwah, singgah sini jalan-jalan blogwalking dari segmen Nak URL Blog #10 by mialiana.. , salam ceria dari MyCherita

    ReplyDelete
  36. assalamualaikum ..

    singgah dari segmen yang sama sambil menabung :)) gud luck

    http://aniesaahmad.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    ReplyDelete

Assalammualaikum w.k.t,

Jaga adab semasa komen dan berbaik-baiklah sesama blogger. Insaallah komen anda akan mselim3 balas... tunggu!!

Admin;mselim3