Entry Khas : CPUV Nuffnang Daripada Chipsmore(Oct) dan Sony Nex 5-T.



Assalammualaikum w.k.t, 

Alhamdulilah syukur kepada Allah swt pagi-pagi ini mselim3 diberikan rezeki yang tidak disangka-sangka. Pernah tidak kekawan dengar ayat seribu dinar? Amalkan ayat seribu dinar kerana banyak kelebihan dan fadhilat ayat ini . Insaallah kita akan dapat rezeki daripada sumber rezeki yang tidak disangka-sangka. 

Alhamdulilah mselim3 dapat CPUV daripada : 

1- CPUV daripada Chipsmore


Chipsmore ini adalah biskut coklat yang mengandungi banyak chip coklat dalam biskutnya. Chipsmore adalah makanan kegemaran bukan sahaja untuk kanak-kanak tetapi juga orang dewasa. 

Chipsmore ada menganjurkan peraduan yang berakhir 30 Nov. 2012. Hadiah utama peraduan ini ialah 5 hari 4 malam untuk empat orang ke Tokyo Space World. Hadiah bulanan 2x 5 hari 4 malam untuk empat orang ke Disneyland Hong Kong.

Untuk maklumat lanjut anda boleh <klik Sini>   

2- CPUV daripada Sony Nex 5-T .

sony-nex 5-T-mselim3

Sony Nex 5-T adalah kamera digital yang sangat popular di Malaysia. Kamera ini mempunyai ciri-ciri istimewa seperti kamera poket iaitu kamera yang mudah untuk dibawa kemana sahaja kepada pengemar 'photo shot'. Dengan 'screen one touch' dimana image yang dipaparkan boleh dikongsikan dengan rakan-rakan, mempunyai CMOS Sensor dan Fast Hybrid. 


Harga Pasaran : RM 2,299.00 
(Digital E-Mount 16.1 M.P camera with SELP1650 Lens)

Pls: Entry ini adalah entry penghargaan kepada pihak nuffnang dan pengiklan yang sudi beriklan di blog mselim3. Tidak lupa juga kepada kekawan dan silence reader blog mselim3 ini budi baik kekawan tak dapat mselim3 membalasnya. 

36 Comments

  1. kalau dapat free best nie....tahniah ye mselim...

    ReplyDelete
  2. untungnya tau..rezeki tu...cik akak dapat yang chipsmore je...
    alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  3. Tahnaiah mselim dapat 2 CPUV ;lagi...

    ReplyDelete
  4. tahniah mselim farah tumpang happy untuk mselim...

    ReplyDelete
  5. Assalammualaikum.. terima kasih bebanyak kepada kekawan yg visit mselim3 di sini .
    Budi baik kekawan x dapat mselim3 membalas.. sesama kita blogger saling sokong menyokong k...

    mselim3

    ReplyDelete
  6. Salam,
    Rezeki maselim tak putus2...Syukur dan tahniah ya,

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah, rezeki Allah swt salurkan dalam pelbagai cara, tahniah mselim3 :)

    ReplyDelete
  8. tahniah! rezeki. ramai jgk blogger yg dpt cpuv hari ni. congrats again! bile agaknye rezeki cx kan :)

    ReplyDelete
  9. baik untuk dikongsikan, baik juga untuk sy amalkan..t.kasih M.Selim.

    ReplyDelete
  10. tahniah mselim
    rezeki dri nuffnang
    moga mselim sentiasa dimurahkan rezeki

    ReplyDelete
  11. alhamdulillahhhhhhh... syukur nikmat, rezeki tercampak sekali dua tu, hihihi, apapun terbaik! mama klik sini, mama nak merajuk lah dengan nuff, dia tak bagi pun mama cpuv, iklan pun mama dah letak 3 ketul, dia kata cicir seketol....

    ReplyDelete
  12. Assalammulaikum...terima kasih bebanyak kepada kekawan yg visit mselim3 . butang reply mselim3 bermasalah jadi x dapat nak jawab satu-satu persoalan..pape hanya syukran2 yang mampu mselim ucapan. Tanpa kekawan siapa lah mselim3 kan..

    mselim3

    ReplyDelete
  13. sama kita yer... tahniah! moga bertambah banyak lagi...

    ReplyDelete
  14. waaaahhh... ada chipsmore... nyum3

    ReplyDelete
  15. alhamdulillah.. tahniah mselim.. :D

    ReplyDelete
  16. alhamdulilah.. tahniah dapat 2 cpuv dri nuffnang..

    recent post : Blogger Jangan Benci Blogger

    ReplyDelete
  17. wahhh..Alhamdulillah..rezeki blog mselim3... :)

    ReplyDelete
  18. sykur rezeki mayuk melimpah-limpah bro

    ReplyDelete
  19. tahniah yer...cam menarik sony sony-nex tu...

    ReplyDelete
  20. Alhamdulillah syukran kehadrat Illahi kawan is dilimpahkan rezeki yang melimpah ruah.

    ReplyDelete
  21. Assalammualaikum, Alhamdulillah syukran kehadrat Illahi kerana mengurniaan kawan is dengan rezeki yang melimpah ruah.

    iskandarx.com

    ReplyDelete
  22. Assalammualikum,,, kepada kekawan komen kat sini 'kebiasaannya' mselim3 dah visit balik.. k. Minta maaf mselim3 x dapat balas komen setiap blogger.. (masalah butang reply)...pape jika ada kelapangan insaallah mselim3 akan visit selalu kekawan k.

    mselim3

    pls: setiap blogger adalah 'bayangan' setiap blogger yang lain...

    ReplyDelete
  23. Tahniah MSelim.. Bestnya kl dapat sambaq cam Sony tu sebijik..

    ReplyDelete

Assalammualaikum w.k.t,

Jaga adab semasa komen dan berbaik-baiklah sesama blogger. Insaallah komen anda akan mselim3 balas... tunggu!!

Admin;mselim3