Minyak Herba Asma Mujarab Original

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
Minyak Herba Asma Mujarab Original

Minyak Herba Asma Mujarab Original ialah minyak herba yang mampu mengatasi masalah batuk dan lelah, asma, menghilangkan kembung perut, sakit perut, luka, terkena api, digigit binatang berbisa, sakit gigi, tegeliat, dan Lain-Lain Penyakit. Miyak Herba Asma Mujarab ini sangat sesuai buat seisi keluarga yang memerlukannya ketika anak-anak tuan/puan yang berada di rumah menghadapi masalah seperti sakit perut maupun yang kembung perut. Marilah sesama kita berusaha mencari jalan alternatif berubat dengan menggunakan Minyak Herba Asma Mujarab ini telah mendapat sambutan yang menggalakkan di seluruh Malaysia dan luar negara seperti di Singapura, Brunei, Thailand, Indonesia, dan India. Moga-moga dengan sedikit usaha dan berdoa serta bertawakal kepadaNya mendapat penyembuhan daripadaNya. Amiinn... Insaallah. 

Minyak Herba Asma Mujarab ini didaftarkan di bawah Syarikat Enterprise (SSM) yang sudah lama beroperasi secara online maupun offline. Untuk pengetahuan pihak pengguna Minyak Herba Asma Mujarab yang original ini tidak pernah sekali didaftarkan di bawah nama Syarikat Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd . Maka tidak hairanlah ada pihak yang cuba meniru produk Minyak Herba Asma Mujarab ini. 

Kandungan Minyak Herba Asma ini mengandungi minyak zaiton, minyak kelapa dara, minyak habbatus sauda serta ramuan herba yang terpilih. Maka dengan potensi dan kualiti yang dimiliki oleh Minyak Herba Asma Mujarab Original ini

Cara Untuk Pastikan Minyak Herba Asma Mujarab Original

Setelah berjaya dipasarkan bersama hologram dalam masa dua minggu. Alhamdulillah ! kami telah menempah 100,000 halogram yang berkualiti tinggi berserta QR Code bagi menambah baik dan memudahkan para pelanggan mengenalpasti antara produk Asli dengan yang palsu. ini tidak pernah tukar  . Terdapat cara untuk pastikan Minyak Herba Asma Mujarab Original .


Minyak Herba Asma Mujarab Original 2

Halogram, QR Code dan Nombor Siri akan dilekatkan di  belakang Botol (ORIGINAL) contoh produk yang original mselim3 review ini 061884 )

scan QR Code minyak herba asma mujarab
Anda boleh scan QR Code ini dengan menggunakan smartphone dan setiap produk yang discan mempunyai nombor siri berbeza di dalam sistem kami.Hologram berserta sistem QR Code ini sudah dilekatkan dan sudah dipasarkan dari peringkat ke peringkat . "Pastikan Original Baru Beli"

 

Perbezaan Produk Tiruan dengan Asli (Original)


Maka tidak hairanlah Minyak Herba Asma Mujarab Original ini telah ditiru atau di "fake" oleh mereka-mereka yang tidak bertanggungjawab dengan menggunakan label dan design yang sama. Mereka juga membuat R & D (Research dan Development) daripada kilang tanpa kebenaran daripada pemilik asal.
Minyak Herba Asma Mujarab Fake
Perhatikan perkataan "Lain-lain" yang ORIGINAL tulisannya ialah "Lain-Lain"  
Minyak Herba Asma Mujarab Fake

Kami tidak pakai logo MHAM sebegitu di sebelah kanan botol, kalau ada logo ini Minyak Herba Asma ini adalah Fake. Perhatikan pula ejaan "Tengeliat" kami punya yang original ejaannya ialah "Tegeliat" (sengaja disalah ejakan ). Begitu juga gambar budak pegang inhaler sekarang kami dah tukar gambar budak terbaring.
Minyak Herba Asma Mujarab Fake

Minyak Herba Asma Mujarab ini TIDAK PERNAH TUKAR LABEL LAIN dan diproses melalui kilang bertaraf GMP. Ini kerana ramuan rahsianya adalah warisan turun-termurun daripada seorang Pak Cik tua disebuah kampung. Ia diproses secara 'HOMEMADE" sejak 40 tahun lagi. Penjual Produk Minyak Herba Asma yang "fake" telah menipu pelanggan kami dengan mengatakan bahawa kami telah menukar label. Hakikat yang sebenarnya kami tidak pernah pun menukar label baru. Diharap jangan ada pengguna setia Minyak Herba Asma Mujarab di luar sana yang mudah tertipu dengan penipuan ini .

Testimoni Pengguna Minyak Herba Asma Mujarab Original 

testimoni pengguna minyak herba asma

testimoni pengguna minyak herba asma

testimoni pengguna minyak herba asma
testimoni pengguna minyak herba asma
Hendaklah seorang muslim menjadikan kejujuran sebagai sifat yang melekat pada dirinya, zahir dan batin. Diantara kejujuran yang seharusnya dimiliki seorang muslim itu adalah kejujuran dalam perniagaan tanpa ada penipuan dan pemalsuan dalam apa jua sekalipun. Kejujuran adalah penyempurnaan iman dan pelengkap keislaman seseorang.

surah at-taubah ayat 119
Wahai orang-orang yang beriman! Bertaqwalah kamu kepada Allah, dan hendaklah kamu berada bersama-sama orang-orang yang benar. (Surah At-Taubah :ayat 119)


Untuk informasi dan maklumat lebih detail produk di atas, pihak tuan/ puan, abang, kakak dan adik-adik boleh dapat maklumat seperti dibawah ini. "Pastikan Ori Baru Beli" . Anda juga boleh menonton utube dibawah ini untuk maklumat lebih lanjut.




hanya sapu dan nantikan keajaibannya
Baby Tersenyum , Ibu Bapa Turut Tersenyum
Hendaklah seorang muslim menjadikan kejujuran sebagai sifat yang melekat pada dirinya, zahir dan batin. Diantara kejujuran yang seharusnya dimiliki seorang muslim itu adalah kejujuran dalam perniagaan tanpa ada penipuan dan pemalsuan dalam apa jua sekalipun. Kejujuran adalah penyempurnaan iman dan pelengkap keislaman seseorang.

Surah At-Taubah :ayat 119
Wahai orang-orang yang beriman! Bertaqwalah kamu kepada Allah, dan hendaklah kamu berada bersama-sama orang-orang yang benar. (Surah At-Taubah :ayat 119)

Untuk Keterangan Lanjut :

Page Jualan : >>> http://herbaasma.com/
Facebook Minyak Herba Mujarab >> https://www.facebook.com/PenawarSemputLelahDanAsma

Hashtag
#minyakherbaasmaoriginal
#herbaasma 
#Herbaasmamujarab 
#minyakasma 
#minyakasmaoriginal 
#penawarasmamujarab

HQ En.Hafis 013-4806787 (Bahagian Pemasaran) 
Pn.Nurul 017-6239935 (Produk Owner) 
Harga RM 39.00 ( Harga Tidak Termasuk Postage)
Daripada : 

http://mselim3.blogspot.my 

Terima kasih kerana sudi membaca Artikel Minyak Herba Asma Mujarab Original ini . 

Previous
Next Post »

12 comments

Write comments
Nadia Johari
AUTHOR
October 25, 2016 at 11:15 PM delete

tu la kena hati2 pilih lepas ni

Reply
avatar
October 26, 2016 at 8:14 AM delete

Kena sediakan ubat untuk saat kecemasan.

Reply
avatar
Putera Dunia
AUTHOR
October 27, 2016 at 9:08 AM delete

Minyak pun orang nak buat fake.... Hihi...Minyak macam ni memang kena simpan satu kat rumah....

Reply
avatar
Khir Khalid
AUTHOR
October 29, 2016 at 9:51 PM delete

Assalamualaikum MSelim3... kena hati2 ni... t kasih atas perkongsian ye

Reply
avatar
November 3, 2016 at 1:44 PM delete

ermm.... yup. Insaallah.

mselim3

Reply
avatar
November 3, 2016 at 1:46 PM delete

ya... betul. Kena sediakan ubat saat kecemsan...

mselim3

Reply
avatar
November 3, 2016 at 1:47 PM delete

macam2 yang di fake kan.. termasuk lah ubat demi untuk dapat keuntungan mudah. Apabila sesuatu ubat itu telah stabil di pasaran. Pape pun minyak nie kena simpan satu kat rumah.. standby...

mselim3

Reply
avatar
November 3, 2016 at 1:49 PM delete

waalaikummusalam... KK,

sama... khir pape kena hati2 lepas nie k... Insaallah dah tahu yang ori..."Pastikan Ori Baru Beli"

mselim3

Reply
avatar
November 4, 2016 at 10:25 AM delete

salam....cabaran bagi peniaga sentiasa ada...moga Allah sentiasa pelihara peniaga dan pengguna

Reply
avatar
Hasrul Hassan
AUTHOR
December 20, 2016 at 10:43 AM delete

Saya tengah pakai bedak asma .. sekali datang dengan pakej minyak herba asmak .. memang bagus produk dia. Parut chickenpox pun dah mula hilang. Hari tu batuk pakai minyak ni, kahak senang keluar. Lega lepas guna beberapa jam.

Reply
avatar
December 22, 2016 at 9:36 AM delete

mselim3 tu hari pakai minyak asma nie memang berkesan untuk sakit perut, kembung dan asma cepat sembuh... Insaallah produk baik semua pengguna suka pakai... "Pastikan Ori Baru Beli" :)

Reply
avatar

Assalammualaikum w.k.t,

Jaga adab semasa komen dan berbaik-baiklah sesama blogger. Insaallah komen anda akan mselim3 balas... tunggu!!

Admin;mselim3 EmoticonEmoticon