Entry Khas : Cpuv daripada RWG Ice Age Adventure dan Sanofi Lactacyd Phase 2

Assalammualaikum warahmatullahi Wabarakatuh, 


Syukur alhamdulilah , cpuv kali ini datangnya daripada RWG - Ice Age Adventure dan Sanofi Lactacyd Phase 2, terima kasih kepada nuffnang yang tidak putus berikan cpuv kepada blog mselim3 ini. Terima kasih juga kepada pihak pengiklan yang sudi memilih blog mselim3 untuk beriklan. Cpuv yang tengah 'on going' kat blog mselim3 ini ada 2, satu datangnya daripada CPUV Sanofi Lactacyd Phase 2 dan CPUV RWG - Ice Age Adventure. Untuk maklumat lanjut anda boleh klik pada pautan atau klik iklan yang tengah 'on going' kat blog mselim3 ini k.



cpuv Sanofi Lactacyd Phase 2
cpuv Sanofi Lactacyd Phase 2 adalah feminine hygiene solution khusus untuk wanita atau pencuci wanita. Sanofi Lactacyd ini bagus untuk wanita yang lebih menjaga penampilan agar lebih berkeyakinan di kalayak ramai. Untuk maklumat lanjut kekawan atau pengujung blog ini yang berminat boleh klik pada iklan yang tertera ok. 

cpuv RWG - Ice Age Adventure
Kepada kekawan yang berminat dengan RWG - Ice Age Adventure ini boleh juga melayari FB Ice Age Adventure ini dengan Klik Sini<<< atau klik pada iklan yang tengah 'on going' kat blog mselim3 ini k. Ice Age Advance yang tengah berlangsung pada 1 september hingga 26 oktober 2014, harga tiket biasa RM 20.00 dan harga ahli RM 18.00 .

pls: Entry ini adalah entry penghargaan kepada pihak nuffnang dan pihak pengiklan yang sudi memilih blog mselim3 untuk 'on going' iklan mereka.
Previous
Next Post »

22 comments

Write comments
September 15, 2014 at 11:10 AM delete

wahhh banyak rezeki...tahniah ye... saya pon dapat dua jugak cpuv... :D btw mselim3, jemputlah bace tentang perjalanan saya di disneyland part 1 jugak ye... saya ada bayak lagi travelog, kalau mselim3 berminat nak bace2.... http://jindrisska.blogspot.de/2014/09/paris-day-2-disneyland-paris-part-1.html


saya dah follow blog mselim3 ye...nnt follow balik tau! :D

Reply
avatar
timm bill
AUTHOR
September 15, 2014 at 11:20 AM delete

tahniah2! klik2 HP satu.. :)

Reply
avatar
Nao Mei
AUTHOR
September 15, 2014 at 11:58 AM delete

Alhamdulillah..tahniah..

Reply
avatar
September 15, 2014 at 12:25 PM delete

Alhamdulillah :)

sy suka tgk katun ice age

Reply
avatar
September 15, 2014 at 12:39 PM delete

tahniah buat mselim ye...nnt sally akan datang klik selalu :D

Reply
avatar
Etuza
AUTHOR
September 15, 2014 at 12:53 PM delete

asalamualikum ya..berjumpa di blog. Blog saya Pesona terapung tidak boleh ditadbir..kini blog baru..harap maklum

Reply
avatar
September 15, 2014 at 2:24 PM delete

waa.. bestnya, tahniah.. mama klik2 di sini ye

Reply
avatar
Vee Sandi
AUTHOR
September 15, 2014 at 4:47 PM delete

tahniah ... saya aktif di blog baru -> http://cetusanmind.blogspot.com/ ... terima kasih .

Reply
avatar
Yumida Huda
AUTHOR
September 15, 2014 at 5:58 PM delete

alhamdulillah mselim, yumida pun dpt sekali. rezeki kita..
seronok n hepi bila dpt cpuv, makin semanagt nak cari idea update blog
tq mselim atas kata2 semangat dlm entry hari ni..

Reply
avatar
September 16, 2014 at 12:14 AM delete

Alhamdulillah. Wah tahniah tuan mselim.

Reply
avatar
sujaihah
AUTHOR
September 16, 2014 at 12:12 PM delete

Wah.. dah banyak kan cpuv Nuffang ni, sebelum ni Rakuten, WHisper, Darlie pun ada. Semoga terus bertambah rezeki Selim lepas ni .. InsyaAlllah ! :-)

Reply
avatar
September 16, 2014 at 5:43 PM delete

Alhamdulillah. Tahniah tuan mselim.. :-)

Reply
avatar
Mia Liana
AUTHOR
September 16, 2014 at 5:48 PM delete

wahhh... tahniah ya. masyuk ni..

Reply
avatar
September 16, 2014 at 7:06 PM delete

Anak saya suka sangat citer ic ace, saya pun suka...cerita tu lebih baik dari cerita frozen yang takde motif..hihi

Reply
avatar
Alynn Azman
AUTHOR
September 17, 2014 at 10:12 AM delete

Assalammualaikum..wah..tahniah! bestnye dpt cpuv ...rezeki2.

Reply
avatar
September 17, 2014 at 11:51 AM delete

Assalamualaikum mSelim. Tahniah buat mSelim yang nampaknya asyik dipilih pihak penaja Nuffnang..:)

Reply
avatar
Bin Muhammad
AUTHOR
September 17, 2014 at 7:38 PM delete

Salam,
Semoga sentiasa murah rezeki mselim dengan nuffnang...

Reply
avatar
Khir Khalid
AUTHOR
September 18, 2014 at 2:18 AM delete

Assalam MSelim3;
Alhamdulillah tahniah... semoga sentiasa dimurahkan rezeki... aamiin.

Reply
avatar

Assalammualaikum w.k.t,

Jaga adab semasa komen dan berbaik-baiklah sesama blogger. Insaallah komen anda akan mselim3 balas... tunggu!!

Admin;mselim3 EmoticonEmoticon