Entry Khas : CPUV Nuffnang Daripada Chipsmore(Oct) dan Sony Nex 5-T.



Assalammualaikum w.k.t, 

Alhamdulilah syukur kepada Allah swt pagi-pagi ini mselim3 diberikan rezeki yang tidak disangka-sangka. Pernah tidak kekawan dengar ayat seribu dinar? Amalkan ayat seribu dinar kerana banyak kelebihan dan fadhilat ayat ini . Insaallah kita akan dapat rezeki daripada sumber rezeki yang tidak disangka-sangka. 

Alhamdulilah mselim3 dapat CPUV daripada : 

1- CPUV daripada Chipsmore


Chipsmore ini adalah biskut coklat yang mengandungi banyak chip coklat dalam biskutnya. Chipsmore adalah makanan kegemaran bukan sahaja untuk kanak-kanak tetapi juga orang dewasa. 

Chipsmore ada menganjurkan peraduan yang berakhir 30 Nov. 2012. Hadiah utama peraduan ini ialah 5 hari 4 malam untuk empat orang ke Tokyo Space World. Hadiah bulanan 2x 5 hari 4 malam untuk empat orang ke Disneyland Hong Kong.

Untuk maklumat lanjut anda boleh <klik Sini>   

2- CPUV daripada Sony Nex 5-T .

sony-nex 5-T-mselim3

Sony Nex 5-T adalah kamera digital yang sangat popular di Malaysia. Kamera ini mempunyai ciri-ciri istimewa seperti kamera poket iaitu kamera yang mudah untuk dibawa kemana sahaja kepada pengemar 'photo shot'. Dengan 'screen one touch' dimana image yang dipaparkan boleh dikongsikan dengan rakan-rakan, mempunyai CMOS Sensor dan Fast Hybrid. 


Harga Pasaran : RM 2,299.00 
(Digital E-Mount 16.1 M.P camera with SELP1650 Lens)

Pls: Entry ini adalah entry penghargaan kepada pihak nuffnang dan pengiklan yang sudi beriklan di blog mselim3. Tidak lupa juga kepada kekawan dan silence reader blog mselim3 ini budi baik kekawan tak dapat mselim3 membalasnya. 
Previous
Next Post »

36 comments

Write comments
October 7, 2013 at 12:08 PM delete

kalau dapat free best nie....tahniah ye mselim...

Reply
avatar
Nao Mei
AUTHOR
October 7, 2013 at 12:14 PM delete

untungnya tau..rezeki tu...cik akak dapat yang chipsmore je...
alhamdulillah :)

Reply
avatar
hajar
AUTHOR
October 7, 2013 at 12:19 PM delete

Alhamdulillah.... tahniah...

Reply
avatar
Crew Fathi
AUTHOR
October 7, 2013 at 12:39 PM delete

Alhamdulilah.. =) Tahniah..

Reply
avatar
Rossa Calla
AUTHOR
October 7, 2013 at 12:57 PM delete

Tahnaiah mselim dapat 2 CPUV ;lagi...

Reply
avatar
Admin
AUTHOR
October 7, 2013 at 1:06 PM delete

Tahniah buat blog mselim3..

Reply
avatar
October 7, 2013 at 1:29 PM delete

tahniah mselim farah tumpang happy untuk mselim...

Reply
avatar
October 7, 2013 at 2:21 PM delete

Assalammualaikum.. terima kasih bebanyak kepada kekawan yg visit mselim3 di sini .
Budi baik kekawan x dapat mselim3 membalas.. sesama kita blogger saling sokong menyokong k...

mselim3

Reply
avatar
Bin Muhammad
AUTHOR
October 7, 2013 at 2:58 PM delete

Salam,
Rezeki maselim tak putus2...Syukur dan tahniah ya,

Reply
avatar
Affy Afiqah
AUTHOR
October 7, 2013 at 3:17 PM delete

alhamdulillah, rezeki Allah swt salurkan dalam pelbagai cara, tahniah mselim3 :)

Reply
avatar
October 7, 2013 at 3:43 PM delete

tahniah! rezeki. ramai jgk blogger yg dpt cpuv hari ni. congrats again! bile agaknye rezeki cx kan :)

Reply
avatar
PakcikLie PCL
AUTHOR
October 7, 2013 at 3:56 PM delete

baik untuk dikongsikan, baik juga untuk sy amalkan..t.kasih M.Selim.

Reply
avatar
Yumida Huda
AUTHOR
October 7, 2013 at 8:00 PM delete

tahniah mselim
rezeki dri nuffnang
moga mselim sentiasa dimurahkan rezeki

Reply
avatar
October 7, 2013 at 9:24 PM delete

alhamdulillahhhhhhh... syukur nikmat, rezeki tercampak sekali dua tu, hihihi, apapun terbaik! mama klik sini, mama nak merajuk lah dengan nuff, dia tak bagi pun mama cpuv, iklan pun mama dah letak 3 ketul, dia kata cicir seketol....

Reply
avatar
October 7, 2013 at 9:40 PM delete

Assalammulaikum...terima kasih bebanyak kepada kekawan yg visit mselim3 . butang reply mselim3 bermasalah jadi x dapat nak jawab satu-satu persoalan..pape hanya syukran2 yang mampu mselim ucapan. Tanpa kekawan siapa lah mselim3 kan..

mselim3

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
October 7, 2013 at 10:23 PM delete

sama kita yer... tahniah! moga bertambah banyak lagi...

Reply
avatar
KiD
AUTHOR
October 7, 2013 at 11:29 PM delete

waaaahhh... ada chipsmore... nyum3

Reply
avatar
October 7, 2013 at 11:47 PM delete

alhamdulillah.. tahniah mselim.. :D

Reply
avatar
October 8, 2013 at 1:36 AM delete

alhamdulilah.. tahniah dapat 2 cpuv dri nuffnang..

recent post : Blogger Jangan Benci Blogger

Reply
avatar
Niesa
AUTHOR
October 8, 2013 at 8:21 AM delete

wahhh..Alhamdulillah..rezeki blog mselim3... :)

Reply
avatar
kucha lana
AUTHOR
October 8, 2013 at 11:19 AM delete

sykur rezeki mayuk melimpah-limpah bro

Reply
avatar
October 8, 2013 at 2:05 PM delete

tahniah yer...cam menarik sony sony-nex tu...

Reply
avatar
October 8, 2013 at 3:00 PM delete

Alhamdulillah syukran kehadrat Illahi kawan is dilimpahkan rezeki yang melimpah ruah.

Reply
avatar
October 8, 2013 at 3:03 PM delete

Assalammualaikum, Alhamdulillah syukran kehadrat Illahi kerana mengurniaan kawan is dengan rezeki yang melimpah ruah.

iskandarx.com

Reply
avatar
October 8, 2013 at 9:15 PM delete

Assalammualikum,,, kepada kekawan komen kat sini 'kebiasaannya' mselim3 dah visit balik.. k. Minta maaf mselim3 x dapat balas komen setiap blogger.. (masalah butang reply)...pape jika ada kelapangan insaallah mselim3 akan visit selalu kekawan k.

mselim3

pls: setiap blogger adalah 'bayangan' setiap blogger yang lain...

Reply
avatar
Si Matatajam
AUTHOR
October 9, 2013 at 12:18 PM delete

Tahniah MSelim.. Bestnya kl dapat sambaq cam Sony tu sebijik..

Reply
avatar
dya bunga
AUTHOR
October 10, 2013 at 10:13 AM delete

Tahniah ye MSelim. Hehe

Reply
avatar

Assalammualaikum w.k.t,

Jaga adab semasa komen dan berbaik-baiklah sesama blogger. Insaallah komen anda akan mselim3 balas... tunggu!!

Admin;mselim3 EmoticonEmoticon