Entry Khas : CPUV daripada Nuffnang SFCF


Assalammualaikum w.k.t,

Syukur alhamdulilah sekali lagi.. syukur tidak terhingga kepada-Mu Ya Allah, yang sentiasa meluaskan rezeki kepada hamba-hambaMu yang sentiasa mengharapkan keredhaanMu jua Ya Allah. Kau perkukuhkan ukhuwah antara kami semua, moga sentiasa berada didalam rahmat-Mu dan peliharaan-Mu. 

Kau jauhkanlah kami semua dari perbalahan dan fitnah sesama kami. 


Syukur sekali lagi, kali ini mselim3 dapat cpuv nuffnang daripada TalentCorp SFCFTerima kasih bebanyak kepada rakan-rakan dan silence reader blog mselim3 yang tidak henti-henti memberikan support blog mselim3 nie. 


Kekalkanlah keharmonian sesama blogger dan janganlah kita bercakaran,maki-memaki dan bersengketa sesama kita , adakah itu yang diajarkan oleh Rasullulah saw kepada kita. Tidak bukan!. 

Berbaik-baiklah dan ramah mesra dan tegurlah dengan berhemah kerana itulah adab ketimuran kita. Yang terkenal dengan sopan santun budi bahasa. 

Ingatan ini, bukanlah bermaksud memburukkan sesiapa dan bukanlah bermaksud mselim3 adalah terbaik antara kamu, tetapi atas dasar tegur menegur atas nilai blogger yang mempunyai nilai islamik dan nilai "daie" sesama kita..amin. 


Apakah itu TalentCorp SFCF?

TalentCorp SFCF adalah sebuah badan yang menganjurkan Pameran Kerjaya kepada Graduan kepada sektor-sektor yang bersesuaian yang sesuai dengan bidang pengajian masing-masing. Secara tidak langsung menjadi 'platform' kepada graduan untuk memohon pekerjaan serta khidmat nasihat dalam pemilihan kerjaya masing-masing. 

Bagus pameran kerjaya nie. Dahulu mselim3 mana ada pameran kerjaya nie, kena usaha sendiri bertanya kaunselor dan carian di internet. Nak tahu apa itu S.F.C.F ? Ini dia...
S- Sector 
F- Focus
C- Career 
F- Fair

Pls: Ini adalah entry penghargaan kepada pihak pengiklan dan nuffnang yang sudi beriklan diblog ini. Budi baik ini tidak dapat mselim3 membalasnya. Tak lupa kepada kekawan dan pembaca setia blog nie yang sentiasa menyokong mselim3.
Tips untuk dapat cpc,cpuv dan sponsor post <klik dan baca sini>

Previous
Next Post »

14 comments

Write comments
Denaihati
AUTHOR
September 28, 2013 at 2:17 PM delete

tahniah bro. semoga berterusan rezeki dan terus sukses.

Reply
avatar
September 28, 2013 at 2:35 PM delete

syukur..dpt rezeki ..hu3..betul tu xbaik gaduh2..nnt mak marah

Reply
avatar
Yumida Huda
AUTHOR
September 28, 2013 at 3:40 PM delete

tahniah mselim
alhamdulillah
rezeki
pinjam jap info sfcf kat sini..nak letak kat entry cpuv yumida

Reply
avatar
Sop
AUTHOR
September 28, 2013 at 4:37 PM delete

tahniah
baik betul nuffnang dgn mselim :)

Reply
avatar
sabree hussin
AUTHOR
September 28, 2013 at 5:21 PM delete

talent corp dia ada bagi training dan job placement jugak sebenarnya

Reply
avatar
September 28, 2013 at 7:24 PM delete

tahniah mselim.. murah betul rezeki.. :D

Reply
avatar
Affy Afiqah
AUTHOR
September 29, 2013 at 12:06 AM delete

wahhhh! tahniah tahniah tahniah :) alhamdulillah~
semoga terus menulis (menaip) :)

Reply
avatar
eyriqazz
AUTHOR
September 29, 2013 at 10:46 AM delete

Tahniah...usaha tangga kejayaan..

Reply
avatar
Farid Adam
AUTHOR
September 29, 2013 at 10:03 PM delete

alhamdulillah...rezeki tu...

Jom terjah entri terbaru saya - Rezeki CPUV Nuffnang Bertambah

Reply
avatar
Aku Penghibur
AUTHOR
September 30, 2013 at 12:35 PM delete

alhamdulilah tahniah tuan mselim

Reply
avatar
Salam Yahya
AUTHOR
October 2, 2013 at 12:45 PM delete

tahniah......me too.....dapat cpuv dr SFCF

Reply
avatar

Assalammualaikum w.k.t,

Jaga adab semasa komen dan berbaik-baiklah sesama blogger. Insaallah komen anda akan mselim3 balas... tunggu!!

Admin;mselim3 EmoticonEmoticon