Entry Khas : CPUV daripada Marigold Feel Fresh


Assalammualaikum.... w.k.t.

mselim3 ucapkan kepada kekawan blogger yang di sayangi dan dirahmati, serta tak lupa juga kepada silence reader blog mselim3 nie. Terima kasih kepada anda semua yang tidak jemu2 membaca dan sentiasa menyokong blog mselim3 nie. 

Entry mselim3 kali ini adalah pasal CPUV yang datangnya daripada Marigold Peel Fresh. Bestnya Air Minuman Marigold Peel Fresh ini bukan hanya mengandungi kandungan jus segar yang lebih tinggi daripada minuman buahan, tetapi ia juga dipasteur untuk mengekalkan kesegaran dan kebaikan semulajadinya. 

Dalam banyak-banyak Minuman Marigold Peel Fresh ini mselim3 paling suka Marigold Peel Fresh Apple + Aloe Vera dan Orange . Pehh.. segar rasanyer... terasa Aloe Vera. Aloe Vera yang kenyal macam jeli tu.  Marigold Peel Fresh ini menjanjikan kesegaran, kandungan nutrien dan khasiat yang tinggi serta kandungan gula yang rendah dalam setiap kotak. 

Marigold Peel Fresh ini ada 2 jenis ; pertama Marigold Peel Fresh, dan Marigold Peel Fresh tanpa gula tambahan. Perisa Marigold Peel Fresh ini ada 8 jenis iaitu orange, apple, apple aloe vera, pink guava, tropical mango, whitegrape, blackcurrent, dan carrot. 

Macam biasa duta produk minuman Marigold Peel Fresh ini adalah mselim3...hehehe perasaan...hahaha... (Sebenarnya Lisa Surihani).

Pls: Entry ini adalah penghargaan mselim3 kepada pihak pengiklan yang sudi beriklan di blog mselim3 ini. Terima kasih bebanyak kepada pengiklan dan pihak nuffnang yang sudi beriklan disini. Jangan lupa klik pada iklan jika anda berminat k... 

  
Previous
Next Post »

10 comments

Write comments
August 14, 2013 at 10:32 AM delete

wah tahniah mselim... semoga terus maju... *_^

Reply
avatar
ieta
AUTHOR
August 14, 2013 at 11:04 AM delete

Tahniah... 1 lg idea utk menambahkan duit. hehe.... done klik2 juga yg dlm ni. Terima kasih beri idea :)

Reply
avatar
August 14, 2013 at 11:05 AM delete

tahniah..rezki raye..selamat hari raya yer..

Reply
avatar
Sya Mimie
AUTHOR
August 14, 2013 at 4:14 PM delete

tahniah.. =)

sedapnya air oren tu..selalu minum..

Reply
avatar
Asyik Izas
AUTHOR
August 14, 2013 at 5:09 PM delete

Tahniah..Asyik pun dpt juga..:)

**Cubalah join giveaway Asyik buat.. Mungkin anda antara 10 pemenang yang bertuah.. Giveaway ditaja oleh Fair & Lovely Malaysia
http://asyikmaiburogu.blogspot.com/2013/08/giveaway-fair-lovely-bersama-asyik.html

Reply
avatar
Aku Penghibur
AUTHOR
August 14, 2013 at 10:02 PM delete

alhamdulilah tahniah :) selamat hari juga. Acik pon minta maaf jika ada dan silap sepanjang acik hadir di blog ini :)

Reply
avatar
Teena Tna
AUTHOR
August 14, 2013 at 11:36 PM delete

Tahniah! Selamat hari raya

Reply
avatar
Salam Yahya
AUTHOR
August 15, 2013 at 4:21 PM delete

rezeki raya nie bro, tahniah

Reply
avatar

Assalammualaikum w.k.t,

Jaga adab semasa komen dan berbaik-baiklah sesama blogger. Insaallah komen anda akan mselim3 balas... tunggu!!

Admin;mselim3 EmoticonEmoticon